Helsinginkatu 30, 00530, Helsinki | Ma-Pe 08:00-16:00
Avain- ja työtilaukset: avain-asema@avain-asema.fi
Asiakaspalvelu: 09-7011 611
abloy valtuutettuBisnode luottoluokitusSuomen vahvimmatAAA korkein luottoluokitusIso 9001

24H PÄIVYSTYS: 040-7000032

ark. 08:00-16:00: 09-7011 611

Tuotteet

AbloyIloqVanderbiltBewatorDormaSicutec

Referenssit

Colliers International Finland
Olemme tehneet Avain-aseman kanssa yhteistyötä jo useita vuosia. Olemme olleet yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä ja arvostamme erityisesti ammattitaitoa ja joustavuutta haastavissakin tilanteissa. Avain-Aseman valtteja ovat palvelualttius ja mukautuminen asiakkaan tarpeisiin.

Voin lämpimästi suositella Avain-Asemaa yhteistyökumppaniksi lukitus- ja turvallisuusurakoissa.

Teppo Repo, Hankintapäällikkö, Colliers International Finland.
Matinkylän huolto Oy
Kun kahden eri alalla toimivan palveluyrityksen saumaton  yhteistyö on jatkunut vapaaehtoisuuteen pohjautuvana yhtäjaksoisesti yli 40 vuotta, on se varsin erikoista nykyaikana. Avain-Aseman henkilöstön osaaminen, palvelualttius ja palvelunopeus sekä yrityksen hintakilpailukykyisyys ja muuntautumiskyky toimialan muutoksissa ovat ne tekijät, jotka ovat tämän yhteistyön mahdollistaneet. Molempien osapuolien hoitaessa roolinsa osaavasti, on arjen asiointi helppoa ja suorastaan hauskaa.

Mikko Peltokorpi, Toimitusjohtaja, Matinkylän huolto Oy
Citycon Oyj
Olen tehnyt Avain-Aseman kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ajan kaikissa lukitukseen ja turvallisuuteen liittyvissä hankkeissamme. Toiminta Avain-Aseman kanssa on vaivatonta ja työtilauksen jälkeen voin luottaa, että asia tulee hoidetuksi ajallaan. Arvostan erityisesti sitä, että soittamalla Avain-Aseman toimistoon, saan nopeasti vastauksen kysymyksiini ja tiedon milloin ongelma saadaan ratkaisuksi. Lisäksi asentajat ovat erittäin ammattitaitoisia ja pärjäävät hyvin kaikkien vuokralaistemme kanssa.

Kimmo Hyttinen, Citycon Oyj

Yritys

Avain-Asema Oy

Avain-Asema Oy on Abloy oy:n valtuuttama ISO 9001 sertifioitu ja Suomen turvaurakoitsijaliiton hyväksymä lukitus- ja turvallisuusliike. Noudatamme myös ISO 14001 Ympäristönsuojeluohjelmaa. Yritys on perustettu 1968. Pääasiallisia asiakkaitamme ovat isännöitsijätoimistot, liikekiinteistöt, kiinteistösijoitusyhtiöt, kauppakeskukset, pankit, vakuutusyhtiöt, osuusliikkeet, sekä yksittäiset kiinteistöt ja asiakkaat.

Koska toimialamme kehittyy nopeassa tahdissa, koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ajan vaatimuksien mukaan. Yrityksemme palveluksessa työskentelee 22 alan ammattilaista.

Yrityksemme kuuluu korkeimpiin AAA-, sekä Suomen Vahvimmat -luokituksiin
Yrityskuva

Keitä olemme?

Marjut Kleemola

Henkilökunta
Avain- ja lukostohallinta

marjut.kleemola@avain-asema.fi
09-7011 611

Petri Lahti

Henkilökunta
Työnjohto

petri.lahti@avain-asema.fi
09-7011 611

Jyri Aho

Henkilökunta
Työnjohto

jyri.aho@avain-asema.fi
09-7011 611

Sami Luukkonen

Henkilökunta
Projektimyynti ja lukitussuunnittelu

sami.luukkonen@avain-asema.fi
09-7011 611

Uffe Alstett

Henkilökunta
Projektimyynti ja lukitussuunnittelu

uffe@avain-asema.fi
09-7011 611

Toni Mäkelä

Henkilökunta
Myymälä ja varasto

toni.makela@avain-asema.fi
09-7011 611

Jonathan Puha

Henkilökunta
Projektimyynti ja lukitussuunnittelu

jonathan@avain-asema.fi
09-7011 611

Pasi Rantanen

Henkilökunta
Myymälä ja varasto

pasi.rantanen@avain-asema.fi
09-7011 611

Ota yhteyttä

Yhteydenottopyyntö Tarjouspyyntö
Yrityksen tiedot:
Yhteyshenkilön tiedot:
* Merkityt kentät ovat pakollisia
Yrityksen tiedot:
Yhteyshenkilön tiedot:
* Merkityt kentät ovat pakollisia
Avain-asema kartalla:
Ladataan..

Avoimet työpaikat

Avain-Asema Oy hakee riveihinsä ammattitaitoista työnjohtajaa johtamaan lukkoseppien päivittäistä asennustyötä. Työ tehdään arkisin toimistoaikoina liikkeessämme Helsinginkadulla.

Työssäsi tulet vastaamaan lukkoseppiemme asennustyön päivittäisestä resursoinnista, otat vastaan huoltotilauksia ja asiakaspalvelupyyntöjä sekä toimit linkkinä asiakkaidemme ja muun henkilökuntamme välillä. Työsi on hektistä ja vaatii hyvää pelisilmää, koska haluamme täyttää asiakkaidemme toiveet lyhyelläkin varoitusajalla.
Haemme tehtävään ennen kaikkea oikeaa henkilöä, eikä tehtävään ole koulutusvaatimusta. Tästä huolimatta alla olevat taidot ovat välttämättömiä tehtävässä menestymiseen:

• Aiempi kokemus lukitus- ja turva-alasta:
Kokemuksesi voi olla vastaavista tehtävistä, asennustyöstä, tai vaikka projektimyynnistä, kunhan sinulta löytyy riittävä tietotaito tuotteista ja työvaiheista.

• Kyky sietää painetta:
Työssäsi tulee välillä hetkiä, jolloin päätöksiä pitää tehdä lyhyessä ajassa ja kovan paineen alla. Asiakkaidemme tyytyväisyys on päätöksenteossa aina etusijalla.

• Perusymmärrys liiketoiminnasta:
Työnjohtajana olet suuressa roolissa kannattavan liiketoiminnan harjoittamisessa. Työnjohtajana myös hinnoittelet asennustyötä ja tuotteita tarvittaessa.

• Kohtuulliset tietotekniset taidot:
Pärjäät tietokoneen kanssa. Käytettävät ohjelmat ovat pääasiassa MS Office -sovelluksia ja vastaavia.

• Nuhteeton tausta:
Työsi edellyttää poliisin myöntämää turvasuojaajakorttia. Jos Sinulla ei ole turvasuojaajakorttia se haetaan työsuhteen alussa.


Tarjoamme valitulle henkilölle kiinnostavan työnkuvan, kannustavan palkkauksen, puhelinedun ja lupauksen, ettei yksikään työpäivä ole edellisen kaltainen. Jos viihdyt toiminnan keskellä ja tulet toimeen ihmisten kanssa tämä työ on Sinua varten. Hae heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin 08:00 – 16:00:
Jyri Aho
0400813759
jyri.aho@avain-asema.fi


Hakemukset: jyri.aho@avain-asema.fi