Palvelut

Avain- ja tunnistehallinta

Ylläpidämme vuosikymmenten kokemuksella satojen kiinteistöjen avainhallintaa, sekä huolehdimme käytössä olevista lukoista ja niiden korjaustarpeista. Olemme turvallinen yhteistyökumppani, johon voi luottaa. Pitkäaikaisen kokemuksemme avainhallinnasta ja lukituksien kunnossapidosta takaa asiakkaalle jatkossakin toimintavarman ympäristön.

Tuotamme asiakkaillemme turvallisen ja ammattimaisen tavan hallita ja ylläpitää kiinteistön avaimia, lukostoa ja tunnisteita. Avain-Asema tuottaa ammattitaitoisesti avainhallintaa satoihin eri kiinteistöihin. Avain- ja tunnistetietoja ylläpidetään avainhallintajärjestelmän avulla sekä mahdollisesti tilaajan avainjärjestelmäkohtaisilla järjestelmillä. Keskeisenä tavoitteena on ylläpitää avainturvallisuudelle asetettu taso koko elinkaaren aikana. Palvelussa on huomioitu Finanssialan Keskusliiton Avainturvallisuusohje ‐määritykset.

Korjaus-, huolto- ja ylläpitopalvelut

Tarjoamme laadukasta korjaus- huolto ja ylläpitopalvelua erilaisiin kohteisiin. Jotta järjestelmät toimivat luotettavasti on järjestelmiä hyvä huoltaa säännöllisesti. Ennakoivien huoltotoimenpiteiden lisäksi tarjoamme korjauspalvelua asiakkaillemme.

Pyydä tarjous!

  Nimi*
  Sähköposti*
  Puhelinnumero*
  Yritys

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
  Viesti