Avain-Asema Oy

Avain-Aseman lukitus- ja turvajärjestelmiä on jo sadoissa kohteissa

Luotettava kumppani

Avain-Asema Oy on Abloy oy:n valtuuttama ISO 9001 sertifioitu ja Suomen turvaurakoitsijaliiton hyväksymä lukitus- ja turvallisuusliike. Noudatamme myös ISO 14001 Ympäristönsuojeluohjelmaa. Yritys on perustettu 1968.

Koska toimialamme kehittyy nopeassa tahdissa, koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ajan vaatimuksien mukaan. Yrityksemme palveluksessa työskentelee 30 alan ammattilaista.

Yrityksemme kuuluu korkeimpiin AAA-, sekä Suomen Vahvimmat -luokituksiin

Vuosien kokemus

Avain-Asemalla on asuinrakennuksien lukitusjärjestelmien lisäksi vuosien kokemus laajojen kohteiden turvaurakoinnista. Olemme toteuttaneet mittavia turvajärjestelmiä tuhansiin arvostettuihin kohteisiin. Asiakkainamme ovat isännöitsijätoimistot, liikekiinteistöt, kiinteistösijoitusyhtiöt, kauppakeskukset, pankit, vakuutusyhtiöt, osuusliikkeet, sekä yksittäiset kiinteistöt ja asiakkaat.

Sertifioitua osaamista

ISO 9001 sertifioituna lukkoliikkeenä olemme luotettava kumppani suuriinkin hankkeisiin. Tarjoamme ensiluokkaista palvelua valintapäätöksestä aina järjestelmien suunnitteluun, asennukseen ja ylläpitoon.

Turvallisuuden edelläkävijä

Avain-Asema Oy on Abloy-valtuutettu lukkoliike ja ISO 9001 laatusertifioitu yritys. Olemme myös Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen.

Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa