Turvatekniikka

Suunnittelemme ja asennamme kokonaisvaltaiset turvatekniset ratkaisut erilaisiin kohteisiin. Suunnittelemme turvajärjestelmämme vastaamaan jokaisen asiakkaan turvallisuustarpeita. Lisäksi huolehdimme järjestelmien ylläpidosta. Tarjoamme myös monipuoliset pysäköinnin- ja liikenteenhallinnan järjestelmät sekä etäkäyttöpalvelut.

Kulunvalvonta

Kulunvalvontajärjestelmä on tekninen lukitusjärjestelmä, joka valvoo, kenellä on oikeus kulkea eri ovista ja porteista. Kulunvalvontajärjestelmä mahdollistaa sujuvan liikkumisen kiinteistössä ja estää asiattomien pääsyn tiloihin, joihin heidän ei pidä päästä. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan järjestelmän, joka sopii juuri sinun toimintoihin. Toimitamme kulunvalvontajärjestelmiä suurille ja pienille yrityksille, taloyhtiöille ja yksityisasiakkaille.

Avain-Aseman kautta löydät laajan valikoiman kulunvalvontajärjestelmiä, joissa on erilaisia järjestelmien integrointimahdollisuuksia. Integroimalla kulunvalvontajärjestelmän luomme joustavia ratkaisuja asiakkaalle ja käyttäjälle. Integroidut kulunvalvontajärjestelmät tarjoavat myös parasta mahdollista käytettävyyttä ja tietoturvaa eri turvajärjestelmien toimiessa yhdessä.

Kameravalvonta

Kameravalvonta on tehokas rikosten ja ilkivallan ehkäisijä. Kameralle saadaan tallennettua tärkeää tietoa toimintaympäristöstä. Tarjoamme loistavia paketteja pienille ja keskisuurille organisaatioille sekä räätälöityjä ratkaisuja asiakkaille, jotka tarvitsevat kattavia ja edistyneitä kamerajärjestelmiä. Osaamisemme kattaa myös IT:n, analysoinnin ja integraatiot muiden järjestelmien kanssa optimaalisen toimivuuden varmistamiseksi.

Murto- ja ryöstöilmoitusjärjestelmä

Tarjoamme murtohälyttimiä yrityksille ja yksityisille. Monet asiakkaamme ovat suurempia yrityksiä, kuten kauppoja, ravintoloita ja erilaisia myymälöitä. Tarjoamme myös kunnille, terveydenhuollolle ja kouluille, kriittiselle infrastruktuurille ja yksityisille murtohälyttimiä turvallisuuden takaamiseksi.

Pyydä tarjous!

  Nimi*
  Sähköposti*
  Puhelinnumero*
  Yritys

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
  Viesti